PSD boicotează Realitatea Plus. Gabriela Firea nu s-a mai prezentat la emisiunea de marţi seara / Miercuri, invitat la emisiunea Ancăi Alexandrescu este premierul Marcel Ciolacu

Gabriela Firea nu s-a mai prezentat marţi seara la emisiunea „Culisele statului paralel” de la Realitatea Plus, unde era invitată, după ce PSD a dat o directivă în care se interzice oricărui comunicator al partidului să participe la emisiunile acestui post TV.

Anca Alexandrescu şi-a exprimat dezaprobarea fermă faţă de o astfel de abordare a social-democraţilor şi a arătat că acest partid nu a avut o atitudine asemănătoare atunci când Gabriela Firea a fost „linşată mediatic” la un alt post tv în vara anului trecut.

Miercuri seara, invitat la emisiunea Ancăi Alexandrescu este premierul Marcel Ciolacu, însă prezenţa sa, evident, în acest context, este sub un mare semn de întrebare.

PSD boicotează Realitatea Plus

Partidul Social Democrat a anunțat că nu va mai onora invitațiile adresate comunicatorilor săi la emisiunile postului de televiziune Realitatea Plus, după ce, luni, Anca Alexandrescu a spus că liderul social democraților ar putea să se descotorosească de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. „Grindeanu e seful lui Ciolacu”, a reacționat ulterior jurnalista.

„În urma atacurilor nedemne și nejustificate având ca singură țintă persoana prim-vicepreședintelui PSD Sorin Grindeanu, Partidul Social Democrat a decis marți, 16 ianuarie 2024, să nu mai onoreze nicio invitație adresată comunicatorilor săi de a participa la emisiunile postului de televiziune Realitatea Plus.

Prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu este cel mai eficient ministru al Transporturilor din istoria post-decembristă a României și se bucură de întreaga susținere a Partidului Social Democrat. Nu putem asista impasibili atunci când un coleg de-al nostru, oricare ar fi el, este linșat public în mod total nejustificat”, se arată în comunicatul PSD.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati