PSD Sector 1: Am dublat cuantumul Pachetului de servicii educaționale și sociale pentru copiii și elevii din sector

Consilierii Partidului Social Democrat Sector 1 împreună cu colegii consilieri din Partidul Național Liberal au convocat azi, 26 mai, o ședință extraordinară pentru aprobarea unor proiecte esențiale pentru perioada imediat următoare.

Grupul Consilierilor Locali PSD Sector 1 au menționat printr-un comunicat de presă că proiectele votate vor fi implementate imediat, iar copiii și elevii din Sectorul 1 vor fi beneficiarii acestor hotărâri.

1. Proiect de Hotărâre privind aprobarea implementării Proiectului educațional și social ”Grădinița de Vacanță” – Pachet de servicii educaționale și sociale pentru preșcolari în perioada iulie – august 2023;

2. Proiect de Hotărâre privind aprobarea implementării Proiectului educațional ”Școala de vară”, în perioada iulie-august 2023;

3. Proiect de Hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local Sector 1 nr. 154/21.10.2022 privind aprobarea numărului și cuantumului burselor de performanță, burselor de merit, burselor de studiu și burselor de ajutor social pentru elevii de la cursurile cu frecvență din învățământul preuniversitar de stat Sector 1 pentru anul școlar 2022-2023.

Conform aceluiași comunicat, în cadrul ședinței de consiliu au fost inițiate și aprobate, prin amendamente, majorarea sumelor necesare implementării celor două proiecte ”Școala de vară” și ”Grădinița de Vacanță” – Pachet de servicii educaționale și sociale pentru preșcolari în perioada iulie – august 2023 pentru elevii și preșcolarii din Sectorul 1, de la 60 lei/zi/elev la 150 lei/zi/elev, din care 30 lei/zi/elev reprezintă asigurarea hranei copiilor, iar suma de 120 lei/zi/elev va fi folosită pentru activități educaționale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati