PSD Sector 1 cere alocarea de fonduri din bugetul local pentru refugiaţii din Ucraina

PSD Sector 1 cere alocarea de fonduri din bugetul local pentru refugiaţii din Ucraina, dar şi revizuirea proiectului de buget al primăriei de sector astfel încât să includă „fonduri consistente” care să fie utilizate în situaţii de urgenţă.

Preşedintele PSD Sector 1, Petre-Florin Manole, afirmă că un proiect de hotărâre pentru folosirea fondului de rezervă bugetară al autorităţii locale pentru cheltuieli necesare asigurării de servicii refugiaţilor ucraineni găzduiţi de instituţiile primăriei de sector va fi depus, marţi, de consilierii locali ai PSD Sector 1.

„Avem nevoie de fonduri publice şi de acţiune concretă, pentru că refugiaţii nu pot fi sprijiniţi doar cu postări pe Facebook şi cu discursuri ipocrite, neacoperite de acţiuni concrete. Solicităm tuturor consilierilor locali, indiferent de culoarea politică, să manifeste solidaritate şi să se sprijine adoptarea acestui proiect”, a spus Manole, potrivit unui comunicat de presă.

În plus, consilierii locali PSD Sector 1 mai cer primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, să revizuiască proiectul de buget pe anul acesta şi să includă „fonduri consistente” pentru a interveni în astfel de situaţii de urgenţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati