PSD și-a lansat candidații pentru Capitală și primăriile de sectoare/Ciolacu: Vreau să le arătați de ce sunteți în stare!

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, duminică, un mesaj de susținere pentru candidații PSD la alegerile locale din Capitală, afirmând că singura ”echipă profesionistă este echipa PSD și sub nici o formă o echipă hibrid însăilată la Vila Lac 1”.

„Au fost alături de bucureșteni în lupta cu pandemia, după ce guvernul a mutat totul la autoritățile locale. Mai mult, vor să facă același lucru și cu deschiderea școlilor. Singura echipă profesionistă este echipa PSD și sub nici o formă o echipă hibrid însăilată la Vila Lac 1. Au împărțit voturile bucureștenilor pe ascuns. Susțin întreaga echipă, o susțin pe Gabriela Firea, pe domnul Tudorache, îl susțin pe Cristi Popescu, îl susțin pe Aurelian Bădulescu, pe Daniel Băluță, pe Daniel Florea și nu în ultimul rînd pe Gabriel Mutu. Vă doresc succes! Vreau să le arătați de ceea ce sunteți în stare!”, a declarat Marcel Ciolacu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati