PSD și PNL s-au înțeles pe legea pensiilor. Ciolacu și Ciucă anunță că s-au găsit bani

0
198

Liderii PSD și PNL au anunțat luni, după o ședință a coaliției de guvernare, „clarificarea” tuturor „aspectelor” legate de legea pensiilor, inclusiv cele legate de găsirea surselor de finanțare. Astfel, noul proiect de lege care prevede majorarea pensiilor și care a provocat un scandal în cadrul coaliției, va fi trimis în Parlament pentru a fi adoptat, potrivit digi24.ro.

„Toate aspectele legate de Legea pensiilor, inclusiv cele privitoare la sursele de finanțare, au fost clarificate în ședința Coaliției din această după-amiază. Prin urmare, Legea intră în line dreaptă în Parlament, fiind susținută de întreaga Coaliție”, a declarat premierul și liderul PSD, Marcel Ciolacu, într-o postare publicată pe Facebook.

„Totodată, am decis ca, împreună cu domnul președinte Ciucă, să depunem cât mai repede un proiect pentru combaterea evaziunii fiscale și creșterea încasărilor la buget. Îi asigur pe pensionari că ne vom ține de cuvânt! Pensiile vor fi indexate, iar inechitățile eliminate prin recalculare”, a adăugat Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.