Punct fix de recenzare deschis pentru bucureșteni în Centrul Comercial Grand Arena

0
254

Primăria Sectorului 4 a deschis un punct de recenzare în Centrul Comercial Grand Arena, situat pe Bd. Metalurgiei, Nr 12-18, potrivit unui comunicat de presă.

Astfel, persoanele care locuiesc în Capitală și nu au reușit până acum să se recenzeze, sunt așteptate începând de astăzi, 19 iulie și până pe 24 iulie a.c., la biroul de recenzare, amenajat la parterul centrului comercial.

Punctul fix va fi deschis zilnic, între orele 09:00 – 19:00, interval în care un recenzor va colecta datele celor care doresc să răspundă la chestionarul aferent recensământului național.

Persoanele nedeplasabile și care vor să fie recenzate pot solicita acasă prezența unui recenzor, la numărul de Call Center: 021.9441, mai spune sursa citată.

Trei recenzori ai Institutului Național de Statistică au fost repartizați în Sectorul 4 al Capitalei pentru a veni în sprijinul persoanelor nedeplasabile.

De asemenea, în intervalul 19 – 24 iulie a.c., locuitorii Sectorului 4 se mai pot recenza la biroul deschis la sediul Institutului Național de Statistică, din Bd. Libertății, Nr. 16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.