PUSL acuză USR că a furat proiectul privind confiscarea averilor nejustificate. Piedone: „Oricând am nevoie și chef, iau ideile și proiectele altora, le semnez Gheorghe de la USR, adică io, și mă dau deștept!”

0
61
Foto: Facebook - PUSL
Cristian Popescu Piedone, președinte executiv PUSL, îl acuză pe eurodeputatul Vlad Gheorghe că a furat proiectul PUSL cu privire la confiscarea averilor nejustificate.
  • ”Sunt Gheorghe de la Bruxelles, îmi patinează frecvent ambreiajul și ador să plagiez!”, transmite Piedone într-o postare pe Facebook.

„Salut! Sunt Gheorghe de la Bruxelles, îmi patinează frecvent ambreiajul și ador să plagiez!

Amicii știu că n-am niciodată idei, dar sunt șmecher și obișnuiesc mereu să fac rost!
Sunt conștient că sunt un nimeni și-n România și aici la Bruxelles!

  • În mintea mea mereu odihnită cred că dacă nu mă știe nimeni, sunt sută-n mie că pot plagia oricând, oricât și pe oricine! Și dacă or să mă prindă, cumva, când fur, cred ca o să li se facă milă de mine și n-o să pățesc nimic! Mai ales că sunt ditamai europarlamentarul, nu? Plus că reprezint și România la Bruxelles, nu? Bașca mai sunt și șmecher!

Așa că… oricând am nevoie și chef, iau ideile și proiectele altora, le semnez Gheorghe de la USR, adică io, și mă dau deștept!

Ultimul furt l-am dat recent la umaniști! La PUSL, da!
Le-am furat vechiul lor proiect despre confiscarea averilor nejustificate!

  • E drept că n-am înțeles nimic din el, dar consilierii mei (că sunt șmecher și am și d-ăștia) mi-au spus că este foarte bun și că dacă îl semnez și mă laud cu el… am șanse să îi păcălesc iar pe aia de la partid! Și poate mă pun iar pe lista catindaților! Și poate mai huzuresc niște ani pe aici pe la Bruxelles!

Le-am șters, așadar, umaniștilor toate semnăturile și i-am pus un titlu mișto: IA-LE BANII! (Consilierii au făcut-o, desigur, nu io! Că oi fi io șmecher, dar nu mă pricep la astea.)

Io am luat apoi proiectul ăsta furat de la umaniști, mi-am pus costumul ăla bun și m-am dat deștept prin presa care m-a crezut deștept!

Că io, Gheorghe de la Bruxelles, sunt șmecher, d-aia!
Bă… dar ghinion, vorba lu fanul meu:
M-AU PRINS UMANIȘTII, mă!
Deștepți, deh… Deștepți și supărați că i-am furat!

  • Eh, na! Sunt șmecher, sunt disperat și așa e în an electoral: dacă nu te duce mintea să faci proiecte… le furi! Și io nici măcar nu fur! Io plagiez!”, notează Cristian Popescu Piedone.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.