PUSL, val de plangeri împotriva postului Realitatea PLUS

Tinand cont de faptul ca, odata cu inceperea campaniei electorale, candidatii la functia de primar al Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone, si la functia de primar general, Cristian Popescu Piedone, sunt agresati, hartuiti si obstructionat in vederea efectuarii campaniei electorale conform legii 115/2015, au fost demarate o serie de masuri privind constrangerea unor reprezentanti ai postului Realitatea Plus TV sa respecte legea, impartialitatea si conduita jurnalistica, anunta PUSL.

Pentru acest demers legimit, reprezentantii PUSL, impreuna cu avocatii, au facut 10 plangeri penale, plangeri la parchet, sesizari la CNA, sesizari la Biroul Electoral Sector 5 si la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, dar si la Autoritatea Electorala Permanenta.

Toate plangerile si sesizarile s-au transformat in dosare penale sau au fost redirectionate catre organele competente pentru a sanctiona compartamentul abuziv al reprezentantilor postului Realitatea PLUS.

„PUSL a emis si un comunciat prin care condamna astfel de actiuni si activitati care nu respecta legea, moralitatea si conduita jurnalistica. Candidatii PUSL doresc echilibru, respect, demnitate si respectarea conduitei electorale in aceasta campanie electorala atat din partea competitorilor electorali, cat si din partea anumitor posturi TV tendentioase care incita la ura, defaimare si discriminare”, spune formatiunea.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati