„Rabla pentru electrocasnice” la cora. Se oferă voucherere de 200 de lei, ce pot fi folosite pentru orice tip de achiziții

1
269
Un alt mare operator de hypermarketuri, cora, dezvoltă pe cont propriu un program tip Rabla pentru electrocasnice, înainte ca programul guvernamental să înceapă. Clienții magazinelor care cumpără aparate noi și predau echipamentele uzate primesc un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei ce poate fi folosit pentru orice tip de achiziții.

În perioada 6 aprilie – 31 decembrie 2021, retailerul cora va demara propriul program Rabla pentru electrocasnice, prin care clienții care cumpără aparate noi și predau echipamentele uzate primesc un voucher de cumpărături în valoare de 200 de lei.

Cu voucherul respectiv poate fi achiziționat orice alt produs din magazinele cora, cu mențiunea că acest voucher va intra în posesia cumpărătorului după achiziția aparatului electrocasnic nou, prin prezentarea la biroul de relaii cu clienți a bonului și a unui Proces Verbal care atestă predarea echipamentului vechi, scrie economica.net.

Produsele se pot ridica de la domiciliu

În program sunt acceptate aparate frigorifice, aragazuri, mașini de spălat și aparate de aer condiționat. Clienții pot opta între a aduce electrocasnicele vechi în oricare dintre hipermarketurile cora sau de a solicita ridicarea acestora de la domiciliu, precum și livrarea noului aparat tot la domiciliu.

„Punem presiune pe mediu prin tot ceea ce facem zilnic, de multe ori inconștient, de aceea este necesar să dăm și noi ceva mediului în schimb. Programul Rabla propus de cora răspunde acestei așteptări de a acționa pentru un mediu mai sănătos, căci tot noi suntem beneficiarii finali. Ne bucurăm să facem bine mediului și să ajutăm clienții prin acest mecanism simplu de înlăturare a aparatelor uzate, vechi din locuințele lor”, a spus Cristi Năstase, director de hipermarket cora și coordonatorul programului Rabla pentru electrocasnice.

cora mai derulează programe de reciclare a uleiului uzat, a bateriilor și acumulatorilor.

cora România, parte a grupului Louis Delhaize operează în prezent 11 hipermarketuri în București și în marile orașe,  magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.