RADET anunţă înlocuirea a 600 metri de conductă din Sector 3. Lucrările continuă tot sezonul

RADET informează că a finalizat lucrarea de înlocuire a 600 de metri liniari de conductă în strada Câmpia Libertăţii din Sectorul 3 al Capitalei, urmând să fie înlocuite conducte şi din alte zone din Capitală, pe toată perioada sezonului. Cetăţenii nu vor fi afectaţi, promite Regia.

Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) a finalizat lucrarea de înlocuire a aproximativ 600 de metri liniari de conductă Dn 400 în strada Câmpia Libertăţii din sectorul 3 al Capitalei, precizează reprezentanţii Regiei într-un comunicat de presă, scrie Gandul.ro.

„În prezent are loc racordarea tronsonului înlocuit, urmând ca zilele următoare să fie executate manevrele de punere în funcţiune şi lucrările de aducere a carosabilului la starea iniţială. Se continuă lucrările de înlocuire a unor porţiuni de conducte în Sectorul 1 în zona Aviaţiei – Pipera – Nicolae Caramfil, în Zona Dorobanţi – Iancu de Hunedoara şi Domenii – Ion Mihalache. În Sectorul 3 se lucrează pe Strada Danubiu, în Sectorul 4 în Zona Unirii – Strada Radu Vodă precum şi în zona Reşiţa – Berceni – Turnul Măgurele”, se mai arată în sursa citată.

În perioada următoare vor începe lucrări în Sectorul 3 zona Sălăjan – Nicolae Grigorescu pe strada Ştefan Constantin.

RADET Bucureşti execută lucrări cu societăţi comerciale.

„Lucrările se vor desfăşura pe toată perioada sezonului de încălzire, fără a fi însă afectată furnizarea agentului termic către clienţii RADET”, promite Regia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati