RADET anunță probleme în furnizarea apei calde dimineaţa și seara, în anumite zone din cartierul Aviației

RADET anunţă că urmare a lucrărilor majore de înlocuire a magistralei II – III Grozăvești, care alimentează tot cartierul Aviaţiei, în această perioadă vor fi deficienţe în furnizarea apei calde la orele de consum maxim, respectiv dimineaţa și seara.

Lucrările se desfășoară la intersecţia străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera şi presupun înlocuirea unor porţiuni de conductă de diametrul 700 mm, cu o vechime de peste 50 de ani. Lungimea conductei care va fi schimbată este de 1,2 km, magistrala având o importanţă vitală pentru funcţionarea sistemului în sezonul următor de încălzire, în zona de nord a Capitalei.

Deficienţele în furnizarea apei calde sunt accentuate de desfiinţarea CET Pipera care alimenta această zonă, și care în prezent este alimentată de CET Sud, cartierul Aviaţiei devenind „capăt de reţea”.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă aceste lucrări reprezintă singura posibilitate tehnică de a crește calitatea serviciului de termoficare în viitorul sezon de încălzire, într-o zonă în care cetăţenii au resimţit disconfort și în perioada anterioară de încălzire. Pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, societatea comercială care execută lucrările a dispus echipelor un program prelungit de lucru, inclusiv sâmbăta”, spune RADET, într-un comunicat de presă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati