RADET execută lucrări de înlocuire a conductelor de termoficare

RADET anunţă că au început lucrările cu terţi pentru înlocuirea de conducte, în zona străzii Danubiu din sectorul 3 al Capitalei.

În paralel cu aceste lucrări, se intervine deja în Sectorul 1, zona Aviaţiei – Pipera- Nicolae Caramfil, în zona Dorobanţi – Iancu de Hunedoara şi în zona Domenii – Ion Mihalache, şi în Sectorul 4, în zona Unirii – str. Radu Vodă.

Primarul General, Gabriela Firea: „Aşa cum am promis, continuăm campania de modernizare şi reabilitare a sistemului de termoficare, şi, pentru accelerarea lucrărilor, pentru prima dată în ultimii 10 ani, RADET a încheiat un acord-cadru cu alte firme de profil, astfel încât operaţiunile de prima urgenţă să poată fi efectuate cât mai rapid. Deşi lucrările se vor desfăşura pe toată perioada sezonului de încălzire, îi asigur pe bucureşteni că nu va fi afectată furnizarea agentului termic către clienţii RADET”.

În următoarea perioadă, vor mai demara lucrări în sectorul 2 zona Pantelimon – strada Hăţişului, în Sectorul 3, zona Sălăjan – strada Ştefan Constantin şi în zona Vitan – Bîrzeşti – strada Răcari, în Sectorul 4 zonele Piaţa Reşiţa şi Berceni – str. Turnu Măgurele, în Sectorul 5 în zona Cotroceni – str. Geniului şi în Sectorul 6 vor fi deschise şantiere în zona Militari, pe străzile Apusului şi Părăluţelor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati