Radu Cristescu (PSD): Scandalul căminelor de bătrâni relevă fără echivoc că nu suntem o țară capabilă să-și protejeze seniorii așa cum merită!

0
294
Cristescu

Deputatul PSD, Radu Cristescu rupe tăcerea în cazul căminelor groazei din România și vine cu îndemnul de a face mai mult pentru seniorii țării noastre. Scandalul căminelor de bătrâni relevă fără echivoc că nu suntem o țară capabilă să-și protejeze seniorii așa cum merită, afirmă deputatul PSD. 

Radu Cristescu a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la situația actuală a căminelor de bătrâni din România.

 

„Scandalul căminelor de bătrâni relevă fără echivoc că nu suntem o țară capabilă să-și protejeze seniorii așa cum merită. E trist, dar real. Ar fi trebuit făcute mult mai multe pentru ei, ar fi trebuit, scăpați de iadul comunist, în 1989, să ne implicăm mai mult pentru părinții și bunicii noștri.

Dincolo de asta, însă, mă frec la ochi de câteva zile și nu pot crede ce văd.Vă amintiți de manifestul electoral ”Matusalem votează”, al distinsului intelectual progresist Mircea Mihăieș? Vă amintiți cum distinsul stâlp al protestelor #Rezist, Gabriel Liiceanu, dădea de pământ cu bătrânii care votau PSD în articolul ”România gurilor știrbe”?Să văd acum acești campioni ai urii față de seniori apucați brusc de epifanii, să-i văd loviți dintr-odată de compasiune, indignare, grijă, empatie, să le văd lacrimile de crocodil șiroindu-le pe obrajii bine hrăniți pe la talk-showuri, asta mi se pare suprema ipocrizie, ca să nu spun ticăloșie în stare pură”, a declarat pe Facebook Radu Cristescu.

</div>

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.