Radu Mihaiu a oprit recepția unui bloc reabilitat, după ce a găsit mai multe probleme

0
419

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, a oprit recepția unui bloc reabilitat din B-dul Basarabia, după ce a găsit mai multe nereguli, printre care infiltrații, tâmplărie nefuncțională și finisaje proaste.

Acesta a cerut asociației să elaboreze o listă cu toate problemele constatate, iar constructorul este obligat să le soluționeze pe banii proprii.

Mihaiu: Constructorul trebuie să soluționeze problemele pe banii lui

”Dacă tot m-a prins ploaia pe teren, m-am dus să văd și o recepție de la un bloc reabilitat. Infiltrații, tâmplărie nefuncțională, finisaje proaste – asta am găsit la fața locului.

Am oprit imediat recepția. Am cerut asociației să elaboreze o listă cu toate problemele depistate. Constructorul trebuie să le soluționeze pe toate, pe banii lui. Rapid. Nu se poate să predăm blocul în asemenea hal. Nu pentru asta plătim atâția bani”, a scris Mihaiu într-o postare pe pagina de Facebook.

Radu Mihaiu se va asigura că reabilitările vor fi făcute la un nivel decent

Edilul de sector spune că programul de reabilitare a fost foarte prost gestionat, calitatea lucrărilor lăsând de dorit.

În acest sens, Radu Mihaiu promite că se va asigura că reabilitările vor fi făcute la un nivel decent.

Programul de reabilitare a fost foarte prost gestionat. Calitatea lucrărilor lasă de dorit. Recepțiile au rămas restante ani la rândul. Asociațiile ignorate, iar banii plătiți. Stop.

Mă voi asigura că reabilitările vor fi făcute la un nivel decent, chit că asta va însemna să merg personal la fiecare recepție în parte. Nu dăm milioane de lei ca să generăm lucrări pentru firme și probleme pentru asociații”, a scris edilul Sectorului 2 pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.