Radu Mihaiu: Am semnat pentru o finanțare de 150 milioane lei de la Banca Europeană de Investiții pentru eficientizarea energetică

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu anunță semnarea unei finanțări de 150 milioane lei de la Banca Europeană de Investiții pentru eficientizarea energetică.

„Zilele trecute au fost atât de încărcate încât n-am apucat să vă dau ultima veste bună – am semnat pentru o finanțare de 150 milioane lei de la Banca Europeană de Investiții pentru eficientizarea energetică. 

Anii aceștia au duduit șantierele la blocuri și vom continua așa până le terminăm pe toate. 

Am deschis un pachet nou pentru toți cei care nu au apucat să se înscrie în program până acum. Am băgat în ultima fază de proiectare toate blocurile care erau deja înscrise. Lansăm în licitație un nou acord cadru care să ne ajute să le executăm mai rapid. Am atras toate fondurile europene disponibile din PNRR pentru eficientizare energetică. 

Am pornit acest mandat de la un program de reabilitări blocat la cereri din 2010, dar acum, prin tot ce s-a făcut și prin această finanțare, putem privi către linia de finiș”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati