Radu Mihaiu: Amendăm cu precădere parcarea pe treceri de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuarele de lângă școli

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu spune că nicio parcare neregulamentară nu este în regulă, dar nu toate parcările neregulamentare reprezintă același pericol pentru pietoni. 

„Și, cum resursele de constatare sunt limitate, prioritizăm. Amendăm cu precădere parcarea pe treceri de pietoni, parcarea în stațiile de autobuz și parcarea pe trotuarele de lângă școli.

Nu ne vom opri. 

Chiar dacă unii mă vor critica pentru asta, consider ca nu e normal să punem în pericol siguranța pietonilor pentru că nu vrem să mergem pe jos câteva sute de metri.

Așadar: nu mai parcați în stația de autobuz. Sau pe trecerea de pietoni. Sau pe trotuar în apropierea școlilor. Pentru că puneți în pericol siguranță pietonilor. Și, în plus, e foarte probabil să primiți amenda.

P.S. așa arată pe hartă cele aproape 4000 de sancțiuni din ultima lună date de Poliția Locala Sector 2 pentru parcarea neregulamentară. Continuăm să monitorizăm zonele cu probleme”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati