Radu Mihaiu: Anul acesta vom intra tare pe sistematizarea străzilor din Sectorul 2

2
182

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu anunță că are o veste bună și una proastă. 

„Încep cu cea bună: anul acesta vom intra tare pe sistematizarea străzilor din Sectorul 2. 

Vestea proastă e că: anul acesta vom intra tare pe sistematizarea străzilor din Sectorul 2. 

Avem 10 milioane alocați pentru acest capitol și dacă lucrurile merg bine vom suplimenta. Ce înseamnă asta? 

Refacem marcajele. Înlocuim indicatoare deteriorate și le montăm pe cele lipsă. Asigurăm întreținerea stâlpișorilor de protecție existenți. Montăm limitatoare. Protejăm zeci de kilometri de trotuare cu stâlpișori. Suprailuminăm trecerile de pietoni periculoase pe timpul nopții. Obiectivul pentru 2023 e să punem la punct cele mai urgente 10 cvartale. 

Toate acestea peste cele 70 de străzi pe care le reconfigurăm integral și le reabilităm. 

Pe scurt, mai puțin haos și claxoane, mai multă vizibilitate în intersecții și siguranță pentru pietoni”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

2 COMENTARII

  1. Lipsa de logica in prioritizarea cheltuirii banului public de catre primarul RM se reflecta, de ex. in cartierul Floreasca unde asfaltul unor trotuare- IN STARE BUNA DE ALTFEL – a fost inlocuit cu placi din granit, timp in care, pe str. Glinka si pe str. Ceaikovschi, trotuarele prezinta, in cel putin cinci zone, grave deteriorari, cu gropi si denivelari, in urma unor lucrari – evident NEFINISATE- subcontractate in urma cu cel putin doi ani de catre compania ENEL dar NEverificate de catre directia specializata in lucrari edilitare a Primariei Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.