Radu Mihaiu anunță o scădere de 15-20% din numărul total de posturi la Primărie

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, anunță că pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local din 22 iulie se află un proiect de hotărâre privind o nouă organigramă a Primăriei. ”Comasarea atribuţiilor similare a dus la o scădere de 15-20% din numărul total de posturi”, precizează edilul.

Aceasta va pune accent pe teme de actualitate, astfel că va exista o Direcţie de Utilităţi Publice şi Mediu care va avea sarcina să eficientizeze considerabil gestionarea gunoiului, dar șu o Direcţie de Dezvoltare Urbană şi Fonduri Europene, mai spune Mihaiu.

De asemenea, edilul anunță că direcțiile au fost reordonate și redimensionate în funcție de nevoi, iar ”comasarea atribuţiilor similare a dus la o scădere de 15-20% din numărul total de posturi”.

„Reorganizarea primăriei a ajuns la momentul votului. (…) Noua organigramă va pune accent pe temele de actualitate pentru Sectorul 2. Vom avea o Direcţie de Utilităţi Publice şi Mediu care va avea sarcina să eficientizeze considerabil gestionarea gunoiului. Vom avea o Direcţie de Dezvoltare Urbană şi Fonduri Europene care să conducă investiţiile de care avem nevoie pentru a schimba faţa sectorului. Vom avea şi o Direcţie de Învăţământ şi Proiecte Educaţionale care să contribuie la dezvoltarea armonioasă a generaţiilor următoare. Pe lângă aceste direcţii noi, sunt şi multe schimbări în cadrul celor deja existente. Au fost reordonate, redimensionate în funcţie de nevoi, iar unele dintre ele au dispărut complet. Deşi noua structură îşi propune să se ocupe de mai multe sarcini, comasarea atribuţiilor similare a dus la o scădere de 15-20% din numărul total de posturi„, a scris Radu Mihaiu, pe Facebook.

El a menţionat că reformarea Primăriei va include şi refacerea tuturor procedurile interne de lucru, pentru a simplifica birocraţia „inutilă” şi a elibera mai mult timp pentru interacţiunea cu oamenii.

„S-a lucrat foarte mult la această reorganizare. A fost întoarsă pe toate feţele atât în cadrul majorităţii, cât şi cu oamenii din Primărie. Totuşi, aşteptarea a meritat – sunt încrezător că, prin această nouă structură, administraţia locală din Sectorul 2 va face un mare pas înainte”, a adăugat Radu Mihaiu.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati