Radu Mihaiu: Avem în evidență peste 4000 de mașini potențial abandonate

0
248

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu anunță că, atunci când orice bucățică din spațiul public e la liber și fiecare face ce-i convine, nu e o mirare că unele străzi au devenit efectiv cimitire de mașini

„Am luat la pas toate străzile Sectorului 2 și avem în evidență peste 4000 de mașini potențial abandonate. Nefolosite, care adună gunoi și care pun o presiune inutilă pe spațiul de parcare. Le ridicăm, atunci când toate condițiile birocratice (și sunt multe!) sunt îndeplinite, dar ne dorim să scăpăm orașul de aceste fiare vechi mai repede!

De aceea am înscris Primăria Sectorului 2 în programul Rabla Local. Am alocat fondurile necesare pentru 3000 de mașini, DAR dacă vor exista cereri suplimentare, bucuros voi aloca mai multe. 

În sfârșit, programul este operațional și puteți găsi toate detaliile în linkul aflat în secțiunea de comentarii. Dacă aveți o mașină pe care nu o mai folosiți, ocupă locul de pomană, vă rog să vă înscrieți în acest program și să mai degrevăm puțin spațiul public de acest obiect care nu vă mai folosește. 

Dați informația printre vecini, printre prieteni, poate au și ei o astfel de mașină părăsită și nu le strică 3000 de lei în buzunar”, a scris edilul, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.