Radu Mihaiu: Centrul Cultural „Mihai Eminescu” vine în sprijinul lor părinților ai căror copii sunt în vacanță

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu spune că știe că pe mulți părinți această vacanță de primăvară a copiilor i-a luat pe nepregătite și anunță că Centrul Cultural UNESCO „Mihai Eminescu” vine în sprijinul lor. 

„Până acum, Centrul din Pantelimon 301 avea activități artistice și vocaționale pentru copii de excepție si pentru seniori. Însă, pentru această situație specială și strict pe perioada vacanței de primăvară, Centrul din Pantelimon vine cu o măsura de sprijin pentru părinții activi în piața muncii. Fie că lucrați de acasă sau sunteți la birou, puteți scăpa de aventura stresantă de a găsi o soluție pentru a vă ști copiii pe mâini sigure. Centrul din Pantelimon 301 respectă toate regulile de igienă și protecție anti-COVID. Aici copiii voștri sunt sub ghidarea unor profesori generoși, care îmbină activitățile creative cu jocul și poezia pentru a stimula dezvoltarea și educația copiilor. 

De ce spun generoși? Pentru că toate cadrele didactice implicate în acest proiect temporar de susținere a părinților și copiilor sunt 100% voluntari. 

Așadar, dacă locuiți în Sectorul 2 și aveți copii între 5-14 ani, vă invit să-i înscrieți în programul de dimineață (ora 8-12). Vă las și contactul direct – Centrul Cultural UNESCO Mihai Eminescu: 0722. 103.009.

Ne adaptăm, ne sprijinim unii pe alții și așa toți traversăm cu bine orice încercare”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati