Radu Mihaiu despre curățenia din Sectorul 2: “Măturatul nu este suficient“

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, atrage atenția că măturatul nu este suficient, pentru că “doar plimbă praful dintr-o parte în alta”. Edilul spune că sectorul are nevoie de spălare frecventă, programată și la un preț sustenabil.

„Măturatul nu este suficient. Doar plimbă praful dintr-o parte în alta. Avem nevoie să spălăm frecvent, programat și la un preț sustenabil”, a scris pe Facebook, joi dimineață, primarul Sectorului 2.

Radu Mihaiu anunță că proiectele care privesc salubrizarea vor intra la vot în ședința de astăzi a Consiliului Local și că prețul negociat pentru spălarea străzilor este de 23 de ori mai mic, 0,13 lei/mp de la 2,98 lei/mp.

Postarea integrală a primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu:

„0,13 lei/mp în loc de 2,98 lei/mp va costa spălarea străzilor în Sectorul 2 după ce tarifele vor fi aprobate. Astăzi, în ședința Consiliului Local, vor reintra la vot proiectele care privesc salubrizarea. Am încredere că de această dată e clar pentru toată lumea că avem nevoie să amplificăm modul în care facem curat în Sectorul 2. Măturatul nu este suficient. Doar plimbă praful dintr-o parte în alta.

Avem nevoie să spălăm frecvent, programat și la un preț sustenabil. Cu o scădere de 23 de ori (o negociere bună, aș zice!), ne putem permite să spălăm străzile sectorului suficient de des încât să scoatem praful din sector”, a scris edilul pe o rețea de socializare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati