Radu Mihaiu despre Parcul Verdi: Am propus să cerem acordul Consiliului Local ca acest parc să treacă din administrarea ALPAB în administrarea noastră

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că joi va fi ședința de Consiliu Local și a propus un proiect important: să ceară acordul Consiliului General ca Parcul Verdi să treacă din administrarea ALPAB în administrarea primăriei.

„Despre Parcul Verdi, acest “magnet” al samsarilor imobiliari, v-am mai tot vorbit.

În prezent, parcul este într-o stare deplorabilă – o singură alee, iluminat public precar, coșuri de gunoi insuficiente, mobilier urban degradat,  vegetație îmbătrânită, un loc de joacă cu echipamente învechite, etc. Diagnosticul – un parc ce pare mai mult abandonat, deși, culmea, este parte din Strategia de Dezvoltare Locală Integrată și Durabilă a Sectorului 2 (2016-2025), fiind inclus pe lista de investiții prioritare pentru extinderea sistemului de spații verzi la nivelul Sectorului 2. Această strategie presupune crearea de legături între Parcul Verdi – Parcul Circului – Parcul Tei. 

Vrem să-l preluam noi, să-l reamenajăm și să-l modernizăm cu fonduri nerambursabile. Sper ca acest proiect să fie aprobat și de Consiliul Local și de cel General și să ne apucăm de treabă. Să redăm Parcul Verdi oamenilor din Sectorul 2″, a scris Mihaiu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati