Radu Mihaiu, la deschiderea centrului de vaccinare drive-thru de la Cora Pantelimon: au venit multe persoane fără mașină

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a fost vineri dimineață la deschiderea oficială a noului centru de vaccinare de tip drive-thru de la Cora Pantelimon. El spune că s-a dus să Avadă cu ochii lui organizarea și funcționarea centrului. 

„Spre surprinderea tuturor, au venit multe persoane fără mașină, dar care își doreau să se vaccineze. Unii locuiau în proximitate, alții au venit cu mijloace de transport în comun. Preponderent erau persoane în vârstă sau cu handicap. Ce am văzut azi este un semn îmbucurător. Nu ne rămâne decât să înlesnim accesul facil la imunizare pentru cât mai multe persoane. Vă anunț că facem demersuri ca centrul de vaccinare Cora Pantelimon să aibă fluxuri dedicate și pentru oamenii care nu se deplasează cu mașina.

Știu, cred că toți am reevaluat lucrurile simple și firești, iar acum realizăm că ne făceau viața firească, frumoasă, liberă. Știu, toți ne vrem „viețile înapoi”. Până în prezent, imunizarea este singura soluție.

*Informații utile despre Centrul de vaccinare drive-thru Cora Pantelimon: program zilnic 8-20. Serul administrat Pfizer. Aveți nevoie doar de buletin. Sunt acceptate și persoanele care vin doar pentru rapel. Nu trebuie să vă înscrieți în prealabil pe platformă”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati