Radu Mihaiu le mulțumește celor care ajută refugiații, dar spune că încă mai este nevoie de sprijin

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu le mulțumește celor care ajută refugiați și spune că umărul celor care depun eforturi este impresionant, însă mai este nevoie de ajutor din partea oamenilor.

„Mulțumiri în primul rând tuturor voluntarilor, firmelor, ONG-urilor care au ajutat și ajută. Numărul celor care depun eforturi pentru refugiați este impresionant. Colaboratori, prieteni, cunoscuți, concurenți comerciali, parteneri sau adversari politici, români, nemți, francezi, ucrainieni, pensionari, angajați la privat, angajați la stat. Efectiv nu cred că există categorie de oameni care să nu fie reprezentată în eforturile depuse pentru sprijinul refugiaților ucrainieni. Toate aceste persoane și entități colaborează într-o simbioză care ar fi părut incredibilă acum o lună.

Tipul acesta de interacțiune profund umană îmi dă energie și putere, și, de asemenea, credința că umanitatea și empatia sunt mai puternice decât egoismul.

După 3 săptămâni de război și peste 2 săptămâni de organizat centre pentru refugiați însă, încă mai avem nevoie de sprijin.

Ținând cont că o mare parte din refugiați sunt în tranzit prin București și că au plecat de acasă cu lucrurile în pungi, avem o mare nevoie de valize/trollere/genți de voiaj (curate și în stare bună vă rog !!). Media de ”consum” este de 20-40 de valize pe zi. Dacă puteți ajuta, vă rugăm să le duceți la școala Ferdinand, pe str Nifon Bălășescu 26″, a scris Mihaiu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati