Radu Mihaiu: ”Merităm un Bucureşti în care nu se mai fură bani şi voturi”

Primarul Radu Mihaiu, candidat din partea Alianţei Dreapta Unită USR – PMP – Forţa Dreptei pentru un nou mandat de edil al Sectorului 2, a declarat că a votat pentru o Capitală modernă şi că locuitorii municipiului merită un Bucureşti în care nu se mai fură bani şi voturi.

„Am votat pentru un Bucureşti modern, (…) un Bucureşti în care nu se fură voturi, pentru că, din păcate, avem la Secţia 190 mai multe cazuri de buletine care au fost date alegătorilor deja ştampilate. Mi se pare inadmisibil să se întâmple aşa ceva. Cred că merităm un Bucureşti în care (…) să nu se mai fure nici bani, nici voturi şi nici voinţa oamenilor. (…) Ar trebui să nu încălcăm regulile democraţiei. Noi suntem aici să apărăm votul. Sunt convins că oamenii vor decide aceste alegeri”, a spus Radu Mihaiu, duminică, la ieşirea de la urne.

El a atras atenţia că oamenilor care fură voturi li se va întocmi dosar penal: ”Suntem cu ochii pe ei, apărăm toate voturile. Alegerile astea trebuie să reflecte voinţa oamenilor, nu voinţa unor şmecheri de partid, care mistifică ceea ce votează alegătorii”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati