Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2: Deciziile din Biroul Electoral Sector 2 sunt dictate de PSD. Solicit renumărarea transparentă a voturilor

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, dezvăluie o serie gravă de nereguli și abuzuri semnalate în cadrul procesului electoral din Sectorul 2 al Bucureștiului. Mai mult, acesta trage un semnal de alarmă privind presiunile exercitate de PSD asupra membrilor familiilor delegaților, care au fost corecți și au semnalat erori, iar acum sunt amenințați.

„Nu ni se permite accesul în Biroul Electoral de Sector. Din acest motiv, suntem azi în stradă. Este clar că în acest birou electoral de sector toate deciziile sunt dictate de PSD. Este un abuz ceea ce fac ei. Trebuie să avem rezultatul real, nu unul falsificat.

Avem suspiciuni documentate de fraudă pentru peste 2.000 de voturi.

2.000 de voturi care fac diferența. Și, din punctul meu de vedere, aceste alegeri trebuie să fie validate după ce toate aceste suspiciuni sunt verificate. Avem o secție în care s-au inversat rezultatele, avem 504 voturi dispărute, avem 1.345 de buletine dispărute din secții”, a declarat Radu Mihaiu.

De asemenea, Mihaiu subliniază că oamenii din Secția de votare 352 au spus clar că au transmis greșit date, iar cei din Biroul Electoral de Sector refuză să ia măsurile necesare pentru a renumăra și a vedea care este realitatea.

  • ”Pun presiune pe oamenii din comisia respectivă. Le-au fost amenințate familiile și libertatea doar pentru că au fost corecți și au semnalat o eroare evidentă. În plus, în Biroul Electoral de Sector au apărut peste noapte două voturi nule, care nu existau înainte și pe care nu le recunosc cei din secția de votare. Așa ceva este inadmisibil și cer forțelor politice să respecte votul oamenilor și să voteze în Birourile Electorale pentru renumărarea transparentă a voturilor”, mai spune primarul Sectorului 2.

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, solicită autorităților competente să ia măsurile necesare pentru a verifica și a soluționa toate aceste nereguli, astfel încât rezultatul alegerilor să reflecte voința reală a cetățenilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati