Radu Mihaiu: Rareș Hopincă să afle de la mine că Sectorul 2 are 32 parcuri, nu 109

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu spune că, „dacă tot împrăștie fake news prin presă”, Rareș Hopincă, cel care a câștigat primăria la alegerile din 9 iunie, „să afle de la mine că Sectorul 2 are 32 parcuri, nu 109, cum a dat greșit jurnaliștilor”.

„Înțeleg că nu e de pe aici și a fost catapultat de la Sectorul 5 să fure o primărie, însă putea să folosească ultimele două luni de la fraudarea alegerilor să mai cunoască un pic Sectorul 2.

Revenind la demontarea minciunilor, la un singur loc de joacă a fost interzisă folosirea echipamentelor de către ANPC . Iar acela e unul provizoriu unde s-au montat câteva aparate uzate pe un teren de unde am scos mii de tone de gunoi acum doi ani – pe Făgărășanu. 1 din 137 (rețineți, dle Hopincă!).

În rest, locurile de joacă sunt în stare bună, iar voi știți asta. Peste 50 au mai puțin de 3 ani fiind modernizate în acest mandat. Sigur, mereu sunt necesare reparații că se mai rupe ceva sau apare o mâzgălitură peste noapte, însă una peste alta sunt sigure și apreciate de cei mici.

Nu suntem la primul episod de acest gen cu ANPC. Au mai avut controale țintite în care se chinuiau să găsească ceva de care să se lege. Deloc surprinzător – doar la Sectorul 1, 2 și la câteva parcuri administrate de PMB.

Doar asta poate livra PSD: instituții capturate, minciuni și propagandă”, a scris Mihaiu, pe Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati