Radu Mihaiu anunță că reabilitarea străzii Cernăuți se apropie de final: Va fi făcută sens unis

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că reabilitarea străzii Cernăuți se apropie de final și că tronsonul 1 (de la str. Herta la Chișinău) e gata în proporție de 90%. În 3 săptămâni va fi finalizată întreaga lucrare, a mau spus acesta.

De asemenea, edilul a precizat că această stradă va trebui să fie făcută sens unic și că va cere Comisiei Tehnice de Circulație să aprobe acest lucru.

”Tronsonul 1 (de la str. Herta la Chișinău) e gata în proporție de 90%, mai avem o serie de detalii de ajustat: să aducem câteva scurgeri la nivel, să reglăm pe alocuri înălțimea bordurilor și să finisăm detaliile pe trotuare.

Tronsonul 2 (de la Chișinău la Baia de Aramă) e gata în proporție de 70%. Mai așteptăm finalizarea documentației pentru câteva modificări minore la proiect, apoi dăm ultimul strat de asfalt și facem marcajele finale. Termen de finalizare: 3 săptămâni.

A fost un șantier dificil. S-a lucrat greu din cauza aglomerației din zona respectivă. Pentru locuitorii din zonă a fost un coșmar. E evident pentru toată lumea că această stradă va trebui să fie făcută sens unic. Imediat după finalizarea lucrărilor vom cere Comisiei Tehnice de Circulație să ne aprobe acest lucru”, a scris Radu Mihaiu pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati