Radu Mihaiu: Timpul la ghișeu este acum cu mult redus. Direcția Venituri Buget Local a introdus un „cod de bare” pe deciziile de impunere

Radu Mihaiu, edilul Sectorului 2, a anunțat că ”timpul la ghișeu este acum cu mult redus”, după ce Direcția Venituri Buget Local (DVBL) a introdus un „cod de bare” pe deciziile de impunere. Astfel, contribuabilii sunt ușor identificați în baza de date cu o „simplă scanare a codului”.
”Pentru probleme complexe există mereu o soluție – digitalizarea. Și vă dau o veste bună. Săptămâna trecută, Direcția Venituri Buget Local (DVBL) a introdus un „cod de bare” pe deciziile de impunere.
Un simplu cod de bare reduce timpul petrecut la ghișeu pentru cei ce aleg să-și plătească taxele & impozitele cash la unul din partenerii DVBL. Cu o simplă scanare a codului, sunteți rapid identificați în baza de date a contribuabililor cu suma datorată. Timp câștigat, o problemă în minus de rezolvat.
Avem nevoie să implementăm tehnologiile de azi. Pentru eficiența lor. Pentru transparență. Pentru comunicarea și cooperarea inter-instituțională. Dar mai ales, pentru că ne permit să zicem: timp câștigat, o problemă în minus de rezolvat.”. a scris edilul de sector pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati