Raed Arafat: Coronavirusul se elimina singur, prin sistemul imunitar

12

Virusul din China – coronavirusul – nu are un tratament, ci se elimină singur prin sistemul imunitar, a declarat duminică seara  şeful DSU, Raed Arafat, citat de ecopolitic.ro

  • Oficialul MAI a arătat că acesta este “un fel de gripă”.

”S-a spus clar că un tratament specific acestui virus care să îl elimine nu există la acest moment. Există tratamente adjuvante doar pentru cei în formă medie și formă gravă, care au pneumonii, şi aşa mai departe, dar nu tratamente care sunt îndreptate împotriva virusului, care să elimine virusul.

Virsul se elimină singur, prin sistemul imunitar. Este ca o gripă. Ştiţi, noi când avem o gripă, majoritatea dintre noi nu luăm medicamente. (…) Se autovindecă”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

El a adăugat că nu trebuie să administrăm un tratament ca o astfel de boală să se vindece.

12 COMENTARII

  1. stiam si noi ca orice corp produce anticorpi si este capabil sa lupte cu boala. Masca nu este solutia, ci lasat corpul sa lupte cu anticorpii, si doar daca este slabit atunci pacientul sa fie tratat sub supraveghere medicala. Ce este asa de greu de priceput, stimabile Arahatul dracului

  2. Nu inteleg de ce se propaga stiri fara nici un fundament real.Prin analogie si HIV ar trebui sa se elimine singur si totusi nu o face. A fost nevoie de ani buni pana s a descoperit un tratament care sa i ajute pe oamenii cu HIV sa duca o viata apropiata de normal. Dar pana a se descoperi ce s a intamplat?
    Se fac afirmatii despre un virus despre care inca nu se stiu multe informatii. Parca asa se afirma pana acuma?
    Stirile de genul asta confuzeaza oamenii si ii face pe multi sa lase garda jos.
    Si mai am o intrebare. Daca COVID este eliminat singur, atunci de ce ajunge sa afecteze plamanii asa grav si de ce are efecte sistemice?

  3. Din cate am vazut… de acest virus se moare. O lume întreaga nu respecta condițiile de o mica protecție…o masca…nu pt ei…macar pt ceilalti care ar putea sa moara…halal societate…
    Arafel…a mai mințit oamenii la debutul pandemiei cand spunea ca masca e asa …de forma.Pt asta ar treb sa plece. A spus ori din nepregatire si prostie ori mai grav a actionat in detrimentul românilor pt alte interese.
    Pt asta treb dat afar!
    Toate aceste decizii te duc cu gandul ca infectarea a fost voita.
    Cazul Arafel,cazul CCR in care bolnavii de covid au fost lasati liberi din spitale.
    Nimeni nu spune cati bani primeste statul de la UE pe cap de bolnav si de ce clinicile private nu pot trata cazurile covid.Probabil sa nu ia ei banii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version