Raed Arafat, după ce în presă a apărut o fotografie cu el fără mască: Sunt vreo 12 kg diferență!

Raed Arafat a avut prima reacție după ce, pe o rețea socială, au fost intens distribuite fotografii în care domnia sa era la cumpărături, fără mască. Șeful DSU spune că pozele sunt făcute cu o lungă perioada în urmă: ”Între ziua în care a făcut cineva poza respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aproximativ 12 kg mai puțin!”

”Cu câteva ore mai devreme au apărut pe mai multe conturi postări care folosesc o poză cu mine la cumpărături, fără mască, insinuând că ar fi o poză recentă în contextul deplasării mele într-o misiune oficială în afara României. Țin să aduc la cunoștința celor care au văzut aceasta poză în diferite postări, că poza nu este una recentă, fiind de mai mult decât un an, când purtarea măștii nu era obligatorie.

Ca sa fac și o glumă, între ziua în care a făcut cineva poza respectivă și ziua de astăzi, sunt cu aproximativ 12 kg mai puțin!

Cei care încearcă din răsputeri sa ma denigreze, cu siguranță vor continua să facă acest lucru lansând informații false peste tot și cu oricare ocazie pe care o au. Am încrederea că marea parte a populației știe acest lucru deja!”, scrie Raed Arafat pe o rețea socială.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati