Raed Arafat, după ce Tribunalul a respins cererea DNA de redeschidere a unei anchete pe numele său: „Ultimele şase luni din viaţa mea au fost un coşmar”

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a explicat, într-o postare pe Facebook, că „ultimele şase luni au fost un coşmar”, după ce procurorii DNA au încercat să redeschidă un dosar vechi.

Tribunalul Bucureşti a respins cererea DNA de redeschidere a unei anchete pe numele său, iar Raed Arafat a scris pe Facebook că urmează să iasă astăzi sau mâine cu explicaţii amănunţite despre acest dosar şi despre această tentativă nejustificată şi abuzivă care l-a vizat şi i-a transformat ultimele 6 luni din viaţă într-un coşmar.

Raed Arafat a postat o fotografie care arată o decizie a unei instanţe prin care a fost respinsă cererea procurorilor DNA de a redeschide urmărirea penală pentru abuz în serviciu într-un dosar din 2013.

„Astazi dimineata, dupa mai multe infatisari si amanari, am aflat vestea ca DNA a pierdut in tentativa sa, ilegala si bizara, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a ma urmari penal pentru “abuz in serviciu”.

Urmeaza sa ies cu explicatii amanuntite despre acest dosar si despre aceasta tentativa nejustificata si abuziva care m-a vizat, m-a vulnerabilizat in fata opiniei publice, si mi-a transformat ultimele 6 luni din viata mea intr-un cosmar, stiind foarte bine ca nu sunt vinovat cu nimic, fiind tinta unui abuz.

Veti afla intreaga poveste cu documente si cu date precise in cursul zilei de azi, sau cel tarziu maine!”, a scris Raed Arafat pe pagina de Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati