Raed Arafat: „E posibil să oprim de tot TIR-urile pe anumite porţiuni de drumuri”

0
195
Arafat Guvern

Şeful DSU, Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că există posibilitatea să fie oprită circulaţia TIR-urilor pe anumite porţiuni de drumuri, mai ales că sunt mai multe drumuri unde accesul este restricţionat deja. 

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decretat, sâmbătă, stare de alertă în județul Vrancea din cauza ninsorii și a viscolului.

„La Buzău, din discuţia pe care am avut-o cu prefectul nu este necesară decretarea unei stări de alertă la acest moment, sunt lucrurile în dinamică.

Noi sperăm că în următoarele ore, lucrurile îşi vor reveni la normal”, a spus şeful DSU, Raed Arafat, sâmbătă, la Antena 3 CNN.

„În cazul în care continuă viscolul, este posibil ca TIR-urile şi maşinile de tonaj mare să nu le mai lăsăm deloc să treacă pe aceste drumuri, să le oprim unde în grupuri, până se rezolvă problema, până sunt deszăpezite drumurile. Trebuie să se înţeleagă că în timpul viscolului este foarte greu să se deblocheze drumul, pentru că zăpada ajunge din nou pe drum”, a anunţat Arafat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.