Raluca Turcan: Expoziția „Efectul Picasso” organizată de Muzeul de Artă Recentă din București se va prelungi

1
351

Ministerul Culturii vine cu o veste bună pentru iubitorii operei lui Pablo Picasso și ai artei contemporane! Expoziția „Efectul Picasso” organizată de Muzeul de Artă Recentă din București se va prelungi până la data de 22 ianuarie 2024.

Spațiul expozițional al muzeului a devenit unul dintre cele mai frecventate de către iubitorii de artă din Capitală, odată cu această expoziție care a atras până astăzi peste 31.000 de vizitatori.
„Este de fiecare dată o plăcere să discut cu domnul Erwin Kessler, managerul Muzeului de Artă Recentă din București, care știe să prezinte și să pună în lumină poveștile din spatele artei lui Pablo Picasso și interferența acesteia cu operele artiștilor români.
Expoziția „Efectul Picasso” a beneficiat de sprijin și de finanțare din partea Ministerului Culturii și sunt convinsă că ea va deschide drumul unei noi serii de inițiative valoroase. Invit publicul din București și din țară să profite de această experiență deosebită pe care o pune în scenă Muzeul de Artă Recentă din București.
Inițiativa MARe, posibilă prin parteneriatul cu Musée National Picasso din Paris, marchează 50 de ani de la dispariția marelui artist și plasează România în rândul țărilor europene cu inițiative culturale de anvergură.”, scrie Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.
Alături de cele 46 de lucrări ale celebrului artist, la MARe sunt expuse alte 65 de lucrări aparținând unor artiști români contemporani inspirați de acesta.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.