Rămăşiţele umane ale unui bucureştean cu antecedente penale, găsite în Argeș

1
510
Pixabay

Rămăşiţele umane găsite la Dragoslavele sunt ale unui bucureştean cu antecedente penale, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, citat de agenția de presă Agerpres.

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept (…) şi a implementării acestora în baza de date, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei căreia îi aparţine, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul Bucureşti. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.

Conform aceleiaşi surse, sunt continuate cercetările pentru găsirea restului cadavrului, fiind extinse verificările şi în localităţile în care persoana a avut anterior domiciliul.

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă după ce în zona localităţii Dragoslavele, lângă râul Dâmboviţa, au fost descoperite rămăşiţe umane.

„La data de 08.12.2023, în jurul orei 23,50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, se preciza într-un comunicat transmis anterior de IPJ Argeş.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.