Ramona Bruynseels şi-a lansat candidatura din partea AUR la Sectorul 1: „Autorităţile statului nu îşi fac cu adevărat datoria şi acest lucru trebuie să se schimbe în Sectorul 1”

Ramona Ioana Bruynseels şi-a lansat joi candidatura din partea AUR la Primăria Sectorului 1, menţionând că dezvoltarea, siguranţa, ordinea şi curăţenia sunt obiective fundamentale pentru mandatul său, în condiţiile în care „aceste lucruri elementare nu prea au fost văzute în ultimii patru ani”. 

  • „Aş vrea să-i spun doamnei primar (n.r. Clotilde Armand) că fără valori, fără principii, fără competenţă nu vei obţine niciodată rezultate, rezultatul este unul singur şi el se numeşte dezastru. Este cazul dumneavoastră (…). Noi vom aduce în faţa cetăţenilor responsabilitate, ordine, curăţenie, dezvoltare. Misiunea mea şi a echipei AUR este ca, împreună cu fiecare locuitor al sectorului nostru, să readucem mândria de locuitor, de cetăţean al sectorului, demnitatea noastră, să aducem dezvoltarea şi, în acelaşi timp, siguranţa, ordinea şi curăţenia, lucruri fundamentale, elementare pentru orice primar, dar care în ultimii patru ani în Sectorul 1 s-au dovedit a fi extrem de scumpe, că nu le-am prea văzut”, a precizat Bruynseels, la evenimentul organizat de AUR în faţa Primăriei Sectorului 1.

Ea a adăugat că atunci când se referă la curăţenie, ia în calcul şi „ce se întâmplă” în primărie: ”Vreau să vă anunţ, cu această ocazie, că voi începe curăţenia în Sectorul 1, intrând direct şi masiv în tot ceea ce înseamnă aparatul de lucru al Primăriei, pentru că aici cei care au venit şi cu sinecuri, pile şi relaţii îi domină pe ceilalţi şi nu îi lasă să se manifeste, nu îi lasă să iasă în faţă. S-a dus vremea acestor sinecuri, oamenii capabili trebuie să îşi facă datoria faţă de sector şi numai cu un aparat de lucru eficient poţi să schimbi cu adevărat viaţa oamenilor din acest sector şi, bineînţeles, calitatea serviciilor publice”, a spus candidata AUR.

Bruynseels a mai afirmat că autorităţile statului nu îşi fac „cu adevărat” datoria în sector şi că acest lucru trebuie să se schimbe şi a promis că siguranţa copiilor şi oportunităţile pentru aceştia vor reprezenta priorităţi în mandatul ei.

  • „Autorităţile statului nu îşi fac cu adevărat datoria şi acest lucru trebuie să se schimbe în Sectorul 1. Când vezi şi auzi că traficanţii de droguri sunt prezenţi peste tot, când auzi că drogurile au pătruns masiv în şcoli, când auzi că violenţa a escaladat şi a ajuns la cote culminante în Bucureşti şi în Sectorul 1, este normal să îţi fie frică să îţi trimiţi copilul la şcoală (…). Siguranţa copiilor noştri şi oportunităţile pentru ei vor reprezenta priorităţile mele. Nu există lucru mai important pentru fiecare dintre noi decât copiii noştri şi pentru ei trebuie să o trimitem acasă pe doamna Clotilde Armand, care, din păcate, nu a demonstrat nici cea mai mică empatie şi grijă faţă de copiii noştri şi faţă de noi”, a susţinut Bruynseels.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati