Ramona Ioana Bruynseels: „Haos în Sectorul 1! Actualul primar este cea mai mare problemă!”

Candidata AUR la Primăria Sectorului 1 a criticat-o dur pe Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1, reproșându-i incompetența și lipsa de viziune în dezvoltarea sectorului.

„Este haos în sector!”, a declarat Ramona Bruynseels aseară, la emisiunea Culisele puterii, cu Anca Alexandrescu, la Realitatea Plus. „Actualul primar a cheltuit doar 13% din bugetul de investiții, ceea ce este o mare dezamăgire și o mare problemă pentru sector”, a spus candidata AUR.

Ea a subliniat că sectorul are multe oportunități de dezvoltare, dar, din păcate, actuala conducere nu a fost capabilă să valorifice acest potențial.

În ceea ce o privește, pe baza experienței pe care o are în sectorul bancar și finanțe, Ramona Bruynseels  este hotărâtă să arate că acest sector poate să prospere, ba mai mult, că poate să prospere cu un primar femeie!

„Vreau să arăt că se poate face treabă în sector și, mai mult, vreau să arăt că o femeie poate face treabă, pentru că doamna Armand ne-a adus deservicii nouă, femeilor care știm să facem ca lucrurile să meargă bine”, a declarat ea.

În cadrul aceleiași emisiuni, candidata i-a reproșat lui Clotilde Armand și proasta gestionare a relațiilor cu cetățenii.

„Primarul actual e cea mai mare problemă a Sectorului 1!”, a afirmat ea. „Nu știe să gestioneze lucrurile, nu știe să se împace cu oamenii, se ceartă cu toată lumea, iar când deschizi bătălii pe toate fronturile, ce mai poți să rezolvi? E haos în sector!”

Bruynseels a anunțat că o prioritate pe care și-o propune, dacă va fi aleasă primar, este curățenia sectorului, inclusiv curățenia în Primărie, acolo unde oamenii buni, profesioniștii trebuie puși în valoare.

O altă prioritate anunțată este siguranța copiilor pe stradă și la școală, Ramona Bruynseels fiind și ea mamă a două fete adolescente.

Ramona Ioana Bruynseels primarcandidează la Primaria Sectorului 1 din partea AUR. Este absolventă a Facultății de Drept din Cluj Napoca, are un master în Administrație publică la celebra Universitate Harvard și se bucură de experiență de succes în sectorul bancar și finanțe.

Alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 vor avea loc pe 9 iunie 2024.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati