Rareș Bogdan, despre congresul PPE de la București: ”Vor veni 13 șefi de stat și de guvern. Cancelarul Nehammer a confirmat primul”

Vor veni 13 șefi de stat și de guvern la Congresul PPE care se va ține la București, a anunțat europarlamentarul PNL Rareș Bogdan. Potrivit sursei citate, cancelarul Nehammer a confirmat primul.

  • „La București, începând cu marți seara, vor ajunge 13 șefi de stat și de guvern din familia PPE. Noi suntem cea mai mare familie politică europeană. Includem 56 de partide și avem 185 de europarlamentari din 705”, a precizat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul a precizat că vor veni și premierul Poloniei, premierul Greciei, premierul Croației, dar și cancelarul Austriei și o serie de șefi de stat și de guvern sau vicepremieri. „Domnul Nehammer a fost primul care a confirmat pe lista invitaților”, a precizat acesta.

La eveniment vor fi prezenți peste 2.000 de delegați, europarlamentari și lideri importanți, președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a Parlamentului, Roberta Metsola, președintele grupului Manfred Weber.

Rareș Bogdan a afirmat că vor avea loc întâlniri cu mai mulți oficiali români, însă a adăugat că nu poate dezvălui mai multe la acest moment.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati