Rareş Bogdan, despre pensiile speciale: Dacă se doreşte, ele se vor tăia. Dacă nu, românii pot să sancţioneze

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat că dacă va fi voință politică, pensiile speciale vor fi tăiate, iar dacă nu, ”va fi balet”, afirmând că este foarte mult dublu limbaj în politica românească şi că oamenii vor putea da sancţiuni senatorilor şi deputaţilor la vot.

”Dacă se doreşte cu adevărat, se vor tăia. Dacă nu, va fi un balet, un balet specific Parlamentului României în care nu se va întâmpla nimic. Vreau să cred că declaraţiile pe care le-au făcut de-a lungul timpului liderii PSD-PNL vor fi puse în practică şi nu e doar retorică electorală. (…) Deci simplu, dacă se doreşte, ele se vor tăia. Dacă nu se doreşte, ele nu se vor tăia şi atunci la vot românii pot să sancţioneze deputaţii şi senatorii”, a declarat Rareş Bogdan, la Realitatea PLUS.

Rareș Bogdan a afirmat că este mult dublu limbaj şi ipocrizie în politica din România.

”Cred că e foarte mult dublu limbaj şi foarte multă ipocrizie în politica românească, indiferent de politica românească. Pentru că oamenii care vin din afara politicii, sunt cel puţin trei oameni care au venit din afară, vin cu bună credinţă să rezolve problemele ţării. Problema e că politicienii vechi, crocodilii politicii româneşti, reuşesc să vină cu tot felul de tertipuri şi să facă balet. Se folosesc de oameni ca mine, de alţi oameni, după care să facă ceea ce ştiu ei mai bine, să ţină România în întuneric, simplu”, a adăugat prim-vicepreședintele PNL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati