Rareş Bogdan: PNL e obligat să aibă candidat la Primăria Muncipiului Bucureşti

0
292
Rares Bogdan

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a precizat, luni, cu privire la alegerile locale din 2024, că partidul este obligat să aibă un candidat la Primăria Bucureşti. Acesta a fost întrebat dacă liberalii îl vor mai susţine pe Nicuşor Dan pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei.

  • „PNL este obligat să aibă candidat la Bucureşti. Pe data de 3 sau 4 noiembrie vom avea o şedinţă a Biroului Permanent Naţional în care foarte probabil vom veni cu un nume pentru PNL Bucureşti, având în vedere că în momentul acesta este un interimat şi cel care asigură interimatul, vicepreşedintele nostru regional şi-a arătat dorinţa de a pasa, având şi multe preocupări la nivel administrativ în Ilfov, doreşte să dea şansa unui lider care să se ocupe strict de organizaţia Bucureşti, să reconstruiască complet filiala şi mai ales să se ocupe pentru strategia din 2024”, a afirmat Rareş Bogdan, întrebat dacă PNL îl va susţine pe Nicuşor Dan pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei, luni la finalul şedinţelor BEX şi BPN ale partidului, de la Parlament.

„Răspunsul este extrem de simplu – PNL va avea un candidat la Primăria Bucureşti. Avem cercetare sociologică atât în unele sectoare, cât şi pe Capitală care se desfăşoară chiar în aceste momente”, a completat Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.