Rareş Hopincă, city manager Sector 5: Şapte mii de locuri noi de parcare vor fi amenajate până la finalul anului

Un număr de 7.000 de locuri noi de parcare şi o parcare supraterană vor fi amenajate, până la finalul anului, în Sectorul 5, potrivit city managerului Rareş Hopincă.

„Creştem numărul de locuri de parcare cu aproximativ 30%. Este o solicitare expresă din partea cetăţenilor, pentru că efectiv în aceste zone nu mai ai unde să parchezi. Până la finalul anului, locuitorii vor avea parte de 7.000 de locuri noi de parcare în tot Sectorul 5, dar şi de o parcare supraterană”, a scris, marţi, pe Facebook, Rareş Hopincă.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au precizat că a început marcarea locurilor de parcare în zona străzilor Humuleşti, Aleea Bacău şi şoseaua Sălaj.

Potrivit acestora, cei care doresc să obţină un loc de parcare sunt rugaţi să depună o cerere online pe platforma parcari.sector5.ro, secţiunea „Solicitare loc parcare 2023”.

Reprezentanţii autorităţii locale au afirmat că locurile de parcare vor fi atribuite în ordinea cronologică a cererilor transmise electronic prin intermediul platformei, cu respectarea hotărârii Consiliului Local nr. 184/2021 privind aprobarea Regulamentului de atribuire şi exploatare a locurilor de parcare de reşedinţă din Sectorul 5.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi au la dispoziţie numărul de telefon 0213.144.318, interior: 1121/1139 sau adresa de e-mail parcari@sector5.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati