Rareศ™ Hopincฤƒ, City manager-ul Sectorului 5: ๐’๐š๐ฉ๐ญ๐š๐ฆ๐š๐ง๐š ๐œ๐ฎ ๐ฌ๐š๐ฉ๐ญ๐š๐ฆ๐š๐ง๐š ๐ฌ๐ข ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐๐š ๐œ๐ฎ ๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐๐š ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ฆ๐›๐š๐ฆ ๐ข๐ง ๐›๐ข๐ง๐ž ๐’๐ž๐œ๐ญ๐จ๐ซ๐ฎ๐ฅ ๐Ÿ“!

City manager-ul Sectorului 5 al Capitalei, Rareศ™ Hopincฤƒ, a fost รฎn zona Vadu Nou, strada Bacฤƒu, strada Sฤƒlaj, strada Cobadin, strada Fฤƒt Frumos, รฎn zona Parcului Sebastian, รฎn zona Mฤƒrgeanului pentru a verifica stadiul lucrฤƒrilor ศ™i pentru a vorbi cu oamenii.

  • Hopincฤƒ: Asfaltฤƒm, facem noi locuri de parcare, refacem spaศ›iul verde, plantฤƒm tei, reabilitฤƒm blocuri. Sectorul este un ศ™antier, dar se transformฤƒ รฎn bine!

โ€O nouฤƒ zi de sรขmbฤƒtฤƒ ne prinde pe ศ™antiere. รŽmi place sฤƒ รฎmi beau cafeaua alฤƒturi de oamenii din Sectorul 5 ศ™i alฤƒturi de colegii noศ™tri care sunt la muncฤƒ. Verificฤƒm, remediem, criticฤƒm, dar ศ™i felicitฤƒm, unde e de felicitat.

….

Am notat sugestii, opinii, idei de noi proiecte ศ™i numere de telefon! รŽn general, primim idei bune din teren ศ™i, din experienศ›ฤƒ, mai mult de jumฤƒtate dintre acestea sunt implementate pe loc.

Ca o concluzie din ศ™antiere pot spune cฤƒ sunt mulศ›umit. Sectorul รฎncepe sฤƒ arate aศ™a cum รฎmi doresc: curat, civilizat, verde ศ™i cu spaศ›ii publice de calitate. Mai este mult de lucru, dar รฎnceputul este bun.

Vฤƒ mulศ›umesc tuturor cฤƒ ne sunteศ›i alฤƒturi! รŽmpreunฤƒ facem sectorul frumos!

PS: Nicio pฤƒdure fฤƒrฤƒ uscฤƒturi. ศ˜i astฤƒzi l-am prins pe inspectorul Tom, responsabil de zonฤƒ รฎn Aleea Bacฤƒu, dormind รฎn post! Inspectorul Tom a fost trezit din somn ศ™i aspru sancศ›ionat!โ€, a transmis Hopincฤƒ pe pagina sa de Facebook.

URMฤ‚REศ˜TE-NE PE

Articole similare

Noutati