Rareș Hopincă, managerul Sectorului 5: KIDS RACE – 5 RUN a adunat peste 5.000 de copii la unul dintre cele mai de succes evenimente organizate anul acesta în București

0
512
Foto: Facebook / Rareș Hopincă
Rareș Hopincă, managerul Sectorului 5, scrie pe Facebook că evenimentul KIDS RACE – 5 RUN a adunat peste 5.000 de copii la unul dintre cele mai de succes evenimente organizate anul acesta în București, chiar în inima Sectorului 5!
  • ”𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝗶𝗮 𝘀𝗶 𝘃𝗼𝗶𝗮 𝗯𝘂𝗻𝗮 𝗮𝘂 𝗿𝗮𝘀𝘂𝗻𝗮𝘁 𝗮𝘀𝘁𝗮𝘇𝗶 𝗹𝗮 𝗻𝗼𝗶 𝗮𝗰𝗮𝘀𝗮, 𝗶𝗻 𝗦𝗲𝗰𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝟱!

KIDS RACE – 5 RUN a adunat peste 5.000 de copii la unul dintre cele mai de succes evenimente organizate anul acesta în București, chiar în inima Sectorului 5!

M-am bucurat să văd copii, părinți și bunici cum au luat împreună parte la activități educaționale și fizice. De la cros, la atelierele de pictură, sau gimnastică, cei mici s-au simțit minunat și au reușit să ne molipsească și pe noi de voie bună!

  • Știu că a fost puțin disconfort pentru locuitorii din zona străzii Bârcă. Dar zâmbetele și bucuria a mii de copii merită câteva ore de gălăgie. Nu facem aceste evenimente în fiecare zi și este un mod foarte plăcut de a aduce comunitatea împreună.

Acțiunea nu va rămâne izolată, vă pregătim multe alte surprize și în alte zone din sector. Aceste evenimente, pe lângă distracția și atmosfera extraordinară pe care le generează, sunt un bun prilej de a naște în cei mici sentimentul de apartenanță și responsabilitate față de comunitate.

Vă mulțumesc pentru participare! Pe data viitoare”, scrie Rareș Hopincă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.