Rareș Hopincă (PSD): S-a finalizat numărătoarea voturilor; sunt câştigătorul alegerilor pentru Primăria Sectorului 2

Candidatul PSD – PNL la Primăria Sectorului 2, Rareş Hopincă, a declarat vineri că Biroul Electoral de Sector a finalizat numărătoarea voturilor, iar el este cel care a câştigat alegerile locale, transmite Agerpres.

  • Contracandidatul lui Hopincă a fost actualul primar USR, Radu Mihaiu. El a reclamat multiple nereguli la vot și la numărătoarea voturiloe.

„Tocmai s-a finalizat numărătoarea de către Biroul Electoral de Sector, s-a validat şi ultimul proces verbal care mai era de validat, s-a menţinut o diferenţă de peste 300 de voturi în favoarea mea, ceea ce arată că sunt câştigătorul alegerilor locale pentru Primăria Sectorului 2. (…) Este o întreagă epopee, pentru că nu a găsit nimeni acea cerere despre care vorbeşte domnul Mihaiu, s-a vorbit foarte mult în mass-media despre cererile de renumărare, dar cererile nu au fost găsite la Biroul Electoral de Sector sau la Biroul Electoral Municipal. Din punctul meu de vedere, toată această discuţie despre anumite nereguli este un pretext pentru a justifica că s-au pierdut alegerile de către USR şi este în fapt un refuz de a recunoaşte această înfrângere”, a spus Hopincă, înainte de şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, care are loc vineri la Sâmbăta de Sus.

El a adăugat că „este imperios necesar” să fie lăsată în urmă „toată febra de campanie” şi să se înceapă colaborarea în beneficiul locuitorilor Sectorului 2, adăugând că trebuie să existe o tranziţie de mandat cât mai constructivă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati