Rareș Hopincă și-a depus candidatura din partea PSD-PNL la Primăria Sectorului 2: ”Repunem Sectorul 2 pe calea dezvoltării”

Rareș Hopincă și-a depus, luni, candidatura din partea PSD-PNL la Primăria Sectorului 2. Cu această ocazie, el a menționat că administrația publică locală trebuie să facă mai bine: ”În ultimul mandat, în Sectorul 4 au fost create peste 30.000 de noi locuri de parcare. În același interval, primarul actual al Sectorului 2, Radu Mihaiu, a creat aproape 3.500 de locuri de parcare. Este o administrație de 10 ori mai ineficientă”, a arătat sursa citată.

  • ”Intrăm în linie dreaptă pentru a încheia un mandat de neputință, de dispreț și de incompetență care a pus pe stop viața locuitorilor Sectorului 2. Suntem o echipă puternică, cu mulți colegi experimentați, avem relații foarte bune de colaborare în primul rând între noi, după aceea cu colegii de la celelalte sectoare, cu primarii în funcție, cu domnul Negoiță cu care ne învecinăm, domnul Băluță care este un foarte bun exemplu de primar dedicat, domnul Ciprian Ciucu care este un primar care a demonstrat că și la primul mandat se pot face foarte multe lucruri bune.

Sunt onorat să depun astăzi candidatura și vreau să dau tuturor o singură cifră care este extrem de relevantă.

Avem în Sectorul 2 cea mai mare densitate a populației din București, aproximativ 12.000 de locuitori pe km². Avem probleme mari cu traficul, cu locurile de parcare, cu spațiile verzi, toate aceste chestiuni care influențează negativ calitatea vieții”, a transmis Rareș Hopincă.

Potrivit sursei citate, în ultimul mandat, în Sectorul 4 au fost create peste 30.000 de noi locuri de parcare:

  • ”În același interval, primarul actual al Sectorului 2, Radu Mihaiu, a creat aproape 3.500 de locuri de parcare. Este o administrație de 10 ori mai ineficientă decât administrațiile PSD și PNL din sectoarele 3, 4 și 6. Acestui lucru îi vom pune capăt împreună, echipele PSD și PNL, începând cu alegerile din acest an și repunem Sectorul 2 pe calea dezvoltării.”, arată candidatul PSD-PNL.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati