Raționalizarea apei începe și în Ilfov! Apa va fi oprită în mai multe localități

Operatorul care asigură apă potabilă în Ilfov anunță întreruperi în mai multe localități din cauza consumului excesiv. Acesta este nevoit să recurgă la această măsură pentru a reface stocurile, potrivit companiei.

Raționalizarea consumului de apă începe să fie impusă și în județul Ilfov.

Furnizorul local de apă a anunțat cetățenii că apa va fi sistată pe timpul nopții pentru refacerea stocului. Oamenii sunt nevoiți astfel să nu își mai ude plantele la fel de des cum o făceau înainte dar și să reducă, pe cât de mult posibil, consumul apei potabile.

”Anunțăm că suntem nevoiți să limităm alimentarea cu apă potabilă pe raza comunei Periș în vederea refacerii rezervelor de apă. Astfel, în data de 05.07.2022, interval orar 13:00-17:00, apa va fi oprită”, anunță Apă Ilfov.

De asemenea, se limitează alimentarea cu apă potabilă pe raza comunei Ciolpani în vederea refacerii rezervelor de apă. Astfel, în data de 05.07.2022, interval orar 00:00-05:30, apa va fi sistată.

De asemenea, în satele Bălăceanca și Poșta:

  • în data de 05.07.2022, interval orar 01:00-04:00, apa va fi sistată;
  • în data de 04.07.2022, interval orar 10:00-20:00, apa se va livra cu o presiune redusă.

”Vă mulțumim pentru înțelegere și vă sfătuim să folosiți apa în mod responsabil! Utilizarea apei în alte scopuri decât cel casnic generează probleme în serviciul public de distribuție.

Apa nu este o resursă inepuizabilă. Nu irosi apa!”, scriu reprezentanții Apă Ilfov pe o rețea socială.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati