Razboi rece la Sectorul 6 intre Ciucu (PNL) si Vigheciu (PSD). Primarul, acuzat de fostul city manager ca isi insuseste proiecte care nu-i apartin pentru a-si face campanie electorala

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, se confruntă cu o opoziție din ce în ce mai vocală din partea PSD, prin vocea lui Adrian Vigheciu, fost city manager al sectorului, actualmente consilier general.

  • Vigheciu îl acuză pe primar că vorbește despre proiectele fostei administrații (nr. cazul băncii de alimente, a reabilitării termice a blocurilor sau a reamenajării parcului de la Lacul Morii) ca fiind ale sale și că „se află în campanie electorală”.

„Sub egida primarului Vestuță de la Sectorul 6, Nicușor Dan a început să se laude cu lucruri pe care le-au făcut alții și pe care le prezintă pompos ca și cum ar fi fost scremute de propriile ecuații. (…) Cine se aseamănă, se adună. Și uitându-mă la binomul Nicușor-Ciprișor realizez cât adevăr se ascunde în spatele acestei vorbe. Unul cu aplicația și cu „marile investiții”, altul cu reamenajarea Lacului Morii și cu „reabilitarea blocurilor”, comentează, ironic, consilierul general din partea PSD.

Vigheciu: Banca de alimente, un proiect PSD

Mai mult, Adrian Vigheciu condamnă comportamentul lui Ciprian Ciucu de a se lăuda cu proiectele fostei administrații fără să menționeze cui aparțin:

„Vă arăt, pe scurt, despre proiectul băncii de alimente, pe care Ciprian Ciucu îl transformă dintr-un eșec administrativ într-un succes propagandistic:

‼️ Parteneriatul primăriei cu protoieria Sectorului 6 și DGASPC a fost perfectat înainte de octombrie 2020;

‼️ Autorizația de construire, tot înainte de octombrie 2020;

‼️ Toate procedurile legate de proiectare și execuție au venit de-a gata pentru domnul Ciucu;

‼️ Sursa de finanțare din fonduri externe a fost identificată, în baza unui parteneriat cu Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, înainte de octombrie 2020;

‼️ Chiar și piatra de temelie a proiectului a fost pusă, ați ghicit, înainte de octombrie 2020.

Nu-mi rămâne decât să mă întreb (retoric, pentru că sunt convins ca n-are cine să răspundă) DE CE ACEASTĂ BANCĂ DE ALIMENTE NU ESTE GATA NICI DUPĂ 3 ANI?”

Fostul city manager al Sectorului 6 subliniază: „Ciprian Ciucu a publicat despre acest proiect în stilul caracteristic („fără surle și fără trâmbițe”), fără să menționeze exact de unde vine și al cui e, sau care e contribuția lui concretă la această bancă de alimente. Și ca să îmbrace totul ca la carte din punct de vedere propagandistic, apoi a revenit și s-a victimizat că îl acuzăm că e în campanie electorală.”

Ciprian Ciucu răspunde: „În campanie se vorbește la viitor, noi vorbim la prezent și la trecut”

Într-o postare pe pagina de Facebook, Ciprian Ciucu răspunde insinuărilor că face campanie electorală:

„Tot mă acuză diverși politicieni invidioși de la noi din Sectorul 6 că sunt în „campanie electorală” pentru că prezint proiectele pe care le-am realizat sau care sunt în stadiu avansat de realizare. Le spun atât: în campanie se vorbește la viitor, „vom face, vom drege”. Noi vorbim la trecut și la prezent, „am făcut, este gata în curând”. Iar curând înseamnă vara asta, toamna asta.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati