Razie a Poliției Capitalei pentru a depista persoanele care solicită ilegal taxă de parcare

Joi, în intervalul orar 17.00-21.00, poliţişti ai Secţiilor 17, 18, 19 şi 24 Poliţie au desfăşurat o acţiune având ca scop depistarea şi identificarea persoanelor care solicită ilegal taxă pentru locurile de parcare, în Sectorul 5 al Capitalei.

În urma controalelor, au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.400 de lei, fiind depistate mai multe persoane care ofereau locuri de parcare în mod ilegal.

De asemenea a fost verificat şi modul prin care se efectua paza la două unităţi spitaliceşti precum şi la alte obiective din sectorul 5, fiind sancţionate 10 persoane pentru nereguli în domeniul pazei obiectivelor bunurilor valorilor şi protecţia persoanelor cu amenzi în valoare de 2.900 de lei.

În această lună poliţiştii Capitalei au aplicat peste 52 de sancţiuni în cadrul acţiunilor organizate pe persoane care solicită ilegal taxă pentru locurile de parcare în Sectorul 1 şi 5, iar acţiunile de acest gen vor continua.

Polițiștii le recomandă oamenilor să nu încurajeze acest fenomen și să nu le dea bani acestor persoane care oferă în mod ilegal locuri de parcare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati