Razie de amploare în cluburile din Centrul Vechi al Bucureștiului

Razie de amploare în Capitală! Polițiștii au luat la pas cluburile din Centrul Vechi. Aceștia au mers printre petrecăreți și au verificat dacă se distrează în siguranță, conform antena3.ro.

Polițiștii au vrut să vadă dacă se consumă droguri, băuturi contrafăcute ori dacă sunt cazuri de evaziune fiscală. La această acțiune au participat și inspectori din cadrul ANAF, ANPC, ITM, dar și cei de la DSVSA

”Pentru a descuraja comercianții de a efectua anumite activități sau a avea anumite practici care ar putea dăuna populației,

În Centrul Vechi al Capitalei, nu au mai fost înregistrate în ultimele șase luni fapte de mare violență și aici mă refer la tâlhării. Astfel de acțiuni vor continua și pe viitor, scopul lor fiind acela de a proteja populația care alege să își petreacă timpul libel în Centrul Vechi al Capitalei” a trasnmis Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

În cadrul acțiunii au fost controlate 19 societăți comerciale, ocazie cu care au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 245.500 lei, dupa cum urmează:

Polițiștii au aplicate sancțiuni în valoare de 23.500 de lei pentru abateri privind evidența financiar contabilă, fumatul în spații închise, sisteme de pază.

ISU – B IF -111.500 de lei

DSVSA – 50.000 lei si ordonanță de interzicere a activitatii pentru un operator economic

ANAF – 45.500 de lei

ANPC – 15.000 lei si oprirea temporară a prestării de servicii până la remedierea deficientelor pentru un operator economic.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati