Razie în București: Peste patru kilograme de bijuterii din aur, ridicate de la casele de amanet – FOTO

0
520

Poliţiştii bucureşteni şi reprezentanţi ai ANPC au confiscat 8 kilograme de bijuterii din aur şi argint în urma controalelor la mai multe case de amanet.

Astfel, peste patru kilograme de bijuterii din aur și alte aproximativ patru kilograme de obiecte din argint au fost confiscate, în urma unei razii.

„Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 4, împreună cu reprezentanți ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului – Direcția Metale prețioase, au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale de tip amanet”, a transmis Poliția București.

În urma perchezițiilor, a fost depistată și confiscată cantitatea de aproximativ patru kilograme obiecte din argint în valoare de 124.000 lei și peste patru kilograme de bijuterii din aur în valoare de 1.150.000 lei.

Conform oamenilor legii, nu au respectate prevederile OUG nr. 10 din 2018 privind regimul metalelor prețioase – lipsa autorizației de comercializare emisă de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, precum și lipsa mărcii de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.